Wie we zijn

Electro World is dé grootste Nederlandse franchiseformule in de consumentenelektronica en heeft in totaal meer dan 150 winkels gevestigd door het hele land. Onze ondernemers bevinden zich lokaal in de buurt en worden ondersteund vanuit het hoofdkantoor en het distributiecentrum om klanten elke dag weer zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat we doen

Onze aangesloten ondernemers verkopen niet alleen consumentenelektronica, maar bieden een volledige service. Dit betekent dat zij onze klanten niet alleen helpen in de winkel, ook staan zij altijd klaar om kapotte producten te komen repareren of nieuwe producten te bezorgen, installeren en inbouwen. Bij een Electro World ondernemer kun je dan ook werken als Bezorger, Installateur, Verkoopmedewerker, Service- en Witgoedmonteur en Bedrijfsleider. 

Bekijk onze vacatures

Mooi voor elkaar

Electro World staat voor de beste service om het thuis van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. De omgeving verandert steeds sneller en de techniek maakt steeds meer deel uit van ons leven. Onze producten zorgen ervoor dat het leven voor iedereen steeds makkelijker en aangenamer wordt. Wij zijn er niet alleen voor deskundig advies, ook staan wij klaar voor het bieden van de juiste oplossing. Of het nu gaat om een afstandsbediening met een lege batterij, een lekkende wasmachine of een televisie met een ruisende beeldscherm. Dit doen wij vanuit onze passie voor de nieuwste techniek en door de lokale held voor onze klant te zijn. Want samen hebben wij het mooi voor elkaar!