Bedrijfsleiding

Werken als Bedrijfsleider iets voor jou?

Als Bedrijfsleider bij een lokale ondernemer van Electro World is het jouw taak om de winkel draaiende te houden. Je houdt je bezig met de dagelijkse aansturing en weet wat ervoor nodig is om het team zo optimaal mogelijk te laten presteren. Je ziet het als een leuke uitdaging om je team te inspireren om de beste resultaten in de winkel te halen. Je bewaakt daarbij de uitvoering van promotie-, marketing en verkoopactiviteiten afgestemd op de lokale markt. Dit betekent goed weten wie de klant is, weten wat er speelt in de markt en vervolgens alle activiteiten daarop afstemmen.  

Ga naar alle vacatures

Jouw dag als Bedrijfsleider

Bij een Electro World ondernemer

Als Bedrijfsleider haal je voldoening uit het bieden van een uitstekende service, afwisselend werk en het contact met collega's en klanten.  Als Bedrijfsleider kunnen jouw taken namelijk uiteenlopen van het aansturen van het team tot het het doen van de inkoop, het verwerken van bestellingen en het adviseren van klanten in de winkel. 

 • 900 Winkel openen en dagstart met collega's
 • 1000 Offertebeheer, roosters maken, meedraaien in de winkel
 • 1200 Lunch met collega's
 • 1300 Magazijnbeheer, e-mails beantwoorden
 • 1500 Administratie en bijspringen in de winkel
 • 1700 1800 Laatste klanten helpen en de winkel afsluiten

Werken als Bedrijfsleider

De voordelen op een rij

 • Fijne werksfeer

  Binnen Electro World hebben wij een informele en open sfeer. We hebben plezier in het werk, werken samen als team en zijn er voor elkaar als het nodig is. Daarnaast zijn we betrouwbaar, professioneel en hebben we passie voor ons vak.

 • Persoonlijk en op maatgericht

  Binnen Electro World hebben we persoonlijk contact met onze klanten, want zij kennen ons en wij kennen hen. Hierdoor kunnen wij onze klanten helpen met de beste oplossing of met het juiste product.

 • Vrijheid in het werk

  Bij ons krijg je de vrijheid om er echt voor de klant te zijn en maatwerk te leveren. Je wordt daarbij serieus genomen en krijgt jouw eigen verantwoordelijkheden.

 • Beste merken en producten

  Werken in de consumentenelektronica betekent dat je telkens als eerste op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en technologie├źn. Hierdoor werk je met de beste merken en nieuwste producten in de markt.

Vacatures bekijken
 • Aan het woord

  Bedrijfsleiders vertellen

  "Het omgaan met klanten en collega's maakt elke dag weer een fijne werkdag!"
  Bedrijfsleider
  Joan werkt bij Electro World in Boekel
 • Aan het woord

  Bedrijfsleiders vertellen

  "De veelzijdigheid van het werk spreekt me aan. Ik houd me bezig met bestellingen en het verkopen van producten. Daarnaast los ik ook allerlei problemen op en werk ik de administratie bij. We zijn een leuk team waar we er voor elkaar zijn en plezier hebben. Het werk is zeer veelzijdig en je hoeft je nooit te vervelen."
  Bedrijfsleider
  Arjan werkt bij Electro World in Hoevelaken

Bekijk de actuele vacatures

Word Bedrijfsleider bij een van onze ondernemers!

Naar alle vacatures
Naar alle vacatures