Installatie & Bezorging

Onderweg en bij de klant

Werken bij een ondernemer van Electro World kan in verschillende vakgebieden, waaronder in de installatie en bezorging. In dit vakgebied werk je als Bijrijder, Bezorger en/of Installateur en ben je dagelijks onderweg om producten bij klanten af te leveren en installeren. Van inbouw apparatuur tot wasmachines, koelkasten en magnetrons tot laptops, televisies en hele sound systems. 

Ga naar onze vacatures

Wat je doet

Een dag in de bezorging en installatie!

Als Bezorger, Bijrijder of Installateur ben je de hele dag onderweg en bij klanten aan het werk. Je werkt samen met jouw collega's onderweg en in de winkel om niet alleen apparaten, maar ook blije gezichten te bezorgen. Ook is geen dag of product hetzelfde, waardoor je elke keer weer andere gesprekken hebt met klanten en collega's. 

 • 900 Dag doornemen met een kop koffie, bus inladen
 • 1000 Met Marnix de eerste bestellingen afleveren en installeren
 • 1200 Lunch op de zaak
 • 1300 Even een uurtje bijspringen in de winkel
 • 1400 Bus inladen en de bestellingen afleveren en installeren
 • 1700 1800 Nog even langs Irma voor haar TV en dan terug naar de zaak

Daarom Electro World

Kom werken in de Bezorging & Installatie!

 • Voldoende afwisseling

  Geen dag is hetzelfde in het werk dat wij doen. Elke dag krijgen wij weer te maken met nieuwe klanten, technische uitdagingen en apparaten. Voldoende afwisseling dus.

 • Hecht team en korte lijnen

  Elke ondernemer is anders, maar bij welke ondernemer je ook gaat werken: je wordt sowieso onderdeel van een klein en hecht team met de bijbehorende laagdrempeligheid en korte lijnen.

 • Fijne werksfeer

  Binnen Electro World hebben wij een informele en open sfeer. We hebben plezier in het werk, werken samen als team en zijn er voor elkaar als het nodig is. Daarnaast zijn we betrouwbaar, professioneel en hebben we passie voor ons vak.

 • Ontwikkelmogelijkheden

  Wij hebben een eigen Academy waardoor je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste kennis binnen het vakgebied en over apparaten. Ook bieden wij verschillende opleidingen aan om je te kunnen blijven ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien van Bezorger tot Service- en Witgoedmonteur!

Meer over Electro World
 • Collega's vertellen

  Over het vakgebied

  "Het leuke is dat ik op verschillende plaatsen kom en dat het werk hierom elke dag anders is. Die variatie spreekt mij erg aan!"
  Bezorger, Installateur & Monteur
  John werkt bij Electro World in Boekel
 • Collega's vertellen

  Over het vakgebied

  “Ik ga met plezier naar mijn werk omdat het werk veelzijdig is en we met diverse soorten producten te maken hebben. We werken in een hecht team met korte lijnen. Naast het werk is er ook ruimte voor teamuitjes zoals bijvoorbeeld een BBQ en een bierproeverij.”
  Bezorger & Installateur
  Dennis werkt bij Electro World in Raamsdonksveer
 • Collega's vertellen

  Over het vakgebied

  "Het contact met de klanten en de uitdaging om klanten te overtuigen om een duurzamere keuze te maken maakt dat ik plezier heb in mijn werk. De werksfeer is ongedwongen, het team is fijn en het is leuk om klanten te herkennen omdat ze vaker komen. Je werkt zelfstandig maar toch in een team wat vrijheid geeft maar ook dat we er samen voor gaan."
  Bezorger & Verkoper
  Angelique werkt bij Electro World in Raamsdonksveer