Service & Reparatie

Werken als technici bij Electro World

Werken bij een ondernemer van Electro World kan in verschillende vakgebieden, waaronder in de service en reparatie als Service- en Witgoedmonteur. In deze functie ben jij de lokale redder in nood voor onze klanten, want wat gebeurt er als de wasmachine of koelkast het ineens niet meer doet? Juist! Als Service- en Witgoedmonteur ben jij de aangewezen persoon die het probleem op kan lossen. Help jij mee met jouw vakkennis om onze klanten blij te maken?

Gelijk naar onze vacatures

Een dag als...

Service- en Witgoedmonteur

Als Service- en Witgoedmonteur heb je een breed en afwisselend takenpakket, van reparaties tot het installeren van nieuwe apparaten. Je bent veel onderweg (vaak samen met een collega) en hebt dagelijks veel contact met verschillende klanten, waardoor elke dag weer anders is. Een dag voor jou is klaar als alle klanten tevreden zijn!

 • 900 De planning doornemen tijdens de koffie en de bus inladen
 • 1000 Bestellingen afleveren en installeren met Johan
 • 1200 Lunch op de zaak en wat spullen ophalen voor de reparaties
 • 1300 Reparatie afspraken
 • 1700 1800 Nog even snel langs mevrouw Jansen voor haar TV

Alle voordelen op een rij

Daarom werken als Service- en Witgoedmonteur

 • Prettige werksfeer

  Binnen Electro World hebben wij een informele en open sfeer. We hebben plezier in het werk, werken samen als team en zijn er voor elkaar als het nodig is. Daarnaast zijn we betrouwbaar, professioneel en hebben we passie voor ons vak.

 • Vrijheid in het werk

  Bij ons krijg je de vrijheid om er echt voor de klant te zijn en maatwerk te leveren. Je wordt daarbij serieus genomen en krijgt jouw eigen verantwoordelijkheden.

 • Dichtbij huis

  Onze ondernemers zitten door het hele land, waardoor het mogelijk is om maximaal een halfuur van huis te werken. Lekker met de fiets naar het werk of misschien zelfs lopend!

 • De beste merken en producten

  Werken in de consumentenelektronica betekent dat je telkens als eerste op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en technologie├źn. Hierdoor werk je met de beste merken en nieuwste producten in de markt.

Meer over Electro World
 • Monteurs vertellen

  Ervaringen van collega's

  "Het leuke is dat ik op verschillende plaatsen kom en dat het werk hierom elke dag anders is. Die variatie spreekt mij erg aan!"
  Bezorger, Installateur & Monteur
  John werkt bij Electro World in Boekel

Ontwikkelmogelijkheden

Nog geen ervaring? Word Leerling monteur!

Als Leerling Service- en Witgoedmonteur werk je samen met een van onze ervaren Service- en Witgoedmonteurs, zodat je alles kunt leren van het vak. Jij krijgt bij ons ook de mogelijkheid om je op te leiden tot volwaardig monteur. Je kunt bijvoorbeeld onze eigen basis Witgoedmonteursopleiding volgen. Jouw kennis van producten en apparaten blijf je ontwikkelen bij onze eigen Academy

Bekijk hier onze vacatures